Taxi Service Zeist   
030 20 72 771


Welkom Bij 

Taxi Service Zeist 

Telefoon030 207 2771
 Particuliere ritten


  • Direct een taxi nodig? We zijn binnen 15 minuten bij u
  • Onze telefooncentrale is 24/7 bemand
  • Onze chauffeurs spreken Nederlands en Engels
  • Altijd een luxueus wagenpark tot uw beschikking
  • Vooraf uw rit betalen is mogelijk
  • indien u een terugreis boekt heeft u recht op kortingU kunt bij ons gemakkelijk online uw taxi reserveren. Vul daarvoor minstens 12 uur van tevoren ons reserveringsformulier in.


Een avondje uit kan dus ontspannen beginnen, zonder bijvoorbeeld de zorg voor het vinden van een geschikte parkeerplaats of een 'BOB' voor de terugreis. Wij halen u namelijk ook graag weer op.

Sluiten de dienstregelingen van verschillende openbaar vervoersdiensten niet voldoende op elkaar aan, of is uw locatie lastig te bereiken met het openbaar vervoer? Wij vervoeren u daar waar mogelijk graag van deur tot deur.

Ook uw vervoer van en naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, verzorgingshuis enzovoorts, verzorgen wij graag voor u. Bent u slecht ter been, of heeft u andere lichamelijke beperking(en)? Wij reiken graag een hand naar u uit. Daar waar nodig begeleiden en assisteren wij u graag bij het in- en uitstappen. Ook uw eventuele inklapbare rolstoel of rollator vervoeren wij met alle gemak mee.

Wilt u meer informatie over personenvervoer? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via: info@taxiservicezeist.nl 

of: 

Telefonisch via: 

030 20 72 771

 Zakelijk vervoer


Tijd is geld. Als druk bezet zakenman- of vrouw weet u dat als geen ander. Het reizen naar welke plaats dan ook kunt u nu prima combineren met rustig zakendoen. Taxi zeist is gespecialiseerd in zakelijk vervoer.

Op elk moment van de dag en voor elke bestemming in Europa staan representatieve directie auto’s van Taxi Zeist voor u gereed. De chauffeur staat geheel tot uw beschikking. Zo zijn de auto’s van Taxi Zeist hun comfortabele uitrusting ideaal voor meerdaagse reizen in binnen- en buitenland.


Schiphol vervoer


Taxi Zeist heeft als specialisme luchthaven vervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi Zeist snel, veilig en voordelig een taxi, taxibus boeken. Reist u bijvoorbeeld via Schiphol, Zaventem, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of een Duitse luchthaven, alles kan bij Taxi Zeist geregeld worden.

Welke taxi?

Wij adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4-persoons auto te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Het is dan wenselijk om een 8-persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage mee kan.

Kinderen mee?

Gaat er  een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gelieve dit bij de reservering aan te geven.Ophalen zakelijke klanten:

Het is bij Taxi Zeist ook mogelijk om uw zakelijke klanten door ons op Schiphol op te laten halen. Normaal gesproken wacht de taxi altijd tegenover het Sheraton Hotel. Tevens bieden wij de mogelijkheid dat de chauffeur uw gasten binnen ophaalt bij het Meeting point. Dit doet de chauffeur altijd met een firma- of naambordje. Dit gelieve wel bij de reservering door geven, dan kunnen we daar rekening mee houden en er zorg voor dragen dat de chauffeur op de afgesproken tijd op de afgesproken staat.


U kunt uw taxi van en/of naar het vliegveld op elk gewenst tijdstip reserveren. Dit kan per mail via:

info@taxiservicezeist.nl 

of telefonisch via: 

030 2072 771

Voor het ophalen van een vliegveld is het belangrijk dat u de vluchtnummer, verwachte aankomsttijd en aankomstdatum bij de hand heeft. Daarnaast is het belangrijk om uw naam en mobiele telefoonnummer waarop u bereikbaar bent door te geven.

Wij houden via het internet uw vlucht in de gaten en zullen ervoor zorgen dat uw taxi in geval van een vervroegde landing eerder voor u klaarstaat. De taxi chauffeur zal contact met u opnemen om ergens op het vliegveld af te spreken. 

Bent u vergeten te reserveren of staat u op het vliegveld en wilt u een taxi ? Bel dan zo spoedig mogelijk op 030-20 72 771. Wij zullen dan met spoed een taxi naar u toe sturen. Meestal zal dit 45min duren. Mocht het om wat voor reden dan ook langer duren dan verwacht dan word u uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

 

Contact:


E-mailen
Bellen